vrijgezellen - Memories Forever

Zijn jullie op zoek naar een leuke activiteit - dan bieden wij in de regio Limburg (Hasselt/Sint-Truiden/Omstreken) - de volgende mogelijkheden :


Strike a pose!
Styling and photoshoot

Waan je even op de set van een Vogue magazine, laat je professioneel opmaken en poseer samen voor de lens! Wij werken samen een origineel thema uit en helpen je bij het zoeken naar een locatie en setting. We streven naar unieke concepten en professionele begeleiding zowel voor, tijdens als na de fotoshoot.


De dag van de vrijgezellen starten we door de 'bride to be' te verrassen met een bezoekje van een visagiste voor make-up en hairstyling. Nadien vertrekken we naar de locatie. Ter plaatse worden ook alle deelnemers van de fotoshoot kort opgemaakt. Het shooten kan beginnen!

max beperkt tot 5 pers. (incl. concept bedenking en assistentie bij de setting, make-up en hairstyling bruid, bijwerken make-up alle deelnemers, fotoshoot, bewerkte individuele en groepsfoto's)s


v.a. 35 EUR/persoon


Make-up workshop
styling and photoshoot voor groepen met meer dan 5 personen


Bij dit pakket voegen we een make-up workshop toe aan het bovenstaande pakket. We starten de dag met een make-up workshop waarbij de bruid wordt opgemaakt door de visagiste.

Tijdens de workshop leren jullie alles voor een mooie basis make-up met uitbreiding naar een avond make-up of het fotoshoot thema. Nadien vertrekken we richting de locatie voor de fotoshoot.

vanaf 5 pers. (Incl. Make-up workshop met mini cursus, make-up bruid, concept bedenking en assistentie bij de setting, fotoshoot, bewerkte individuele en groepsfoto's)


v.a. 50 EUR/persoon


Willen jullie een afspraak vastleggen contacteer ons dan via patrick.iven@telenet.be

Powered by SmugMug Log In